Lijkt het je leuk om bij een groeiend dakdekkersbedrijf aan de slag te gaan? We hebben regelmatig vacatures die we hier publiceren. Op dit moment zijn we op zoek naar: pannendekkers en werkvoorbereiders/aangevers!

Werken bij AJ Dakwerken

Wij zijn een groeiend dakdekkersbedrijf, waarbij alle voorkomende dakwerkzaamheden (bitumen/dakpannen/kunststof) worden uitgevoerd. We zijn gevestigd in Hilversum en hebben een werkgebied van 40 km rondom Hilversum.

Wie zoeken we?

Werkvoorbereiders/aangevers
Ben je tussen de 17 en 21 jaar en wil je werkervaring opdoen bij een dakdekkersbedrijf? Wij zijn per direct op zoek naar 3 jongens die ons willen helpen.

Werkomgeving: Hilversum
Werktijden: van 7:00 tot 16:00 uur.

Hoeveel uur je in de week kunt werken hangt helemaal af van wat je zelf wilt en hoeveel uren je beschikbaar bent. We kunnen je een baan voor 40 uur in de week aanbieden. Heb je LTS gedaan of een andere technische opleiding en wil je graag aan de slag in de praktijk? Kom dan eens met ons kennis maken.

Pannendekkers
Op dit moment zijn wij op zoek naar enthousiaste vakmensen die het vak als dakdekker willen uitoefenen. De functie biedt de mogelijkheid uit te groeien naar de functie van zelfstandig dakdekker, waarbij je een dakdekkersteam moet kunnen aansturen. Het bezit van een rijbewijs is een pré. Ervaren of beginnend, beiden zijn welkom om te solliciteren. Wij hechten waarde aan inzet, zorgvuldigheid en kwaliteit van werk.

Contactinformatie

Heb je interesse om bij ons te komen werken? Bel naar 035 772 0410 of stuur een mailtje naar info@ajdakwerken.nl t.a.v. Ronald Caverlé. We zullen zo snel mogelijk reageren.