Tuile du Nord dakpannen in Soest

Een woonhuis aan de Middelwijkstraat in Soest onderging een dakrenovatie. De bewoners van dit karakteristieke pand kozen voor fraaie lichtbruin verglaasde dakpannen van Tuile du Nord. De twee pironnen op het dak hebben we opnieuw ingewerkt.

Tuile du Nord dakpannen

De Tuile du Nord staat bekend als een nostalgische dakpan. Het is een kleine, vlakke dakpan met ronde wel. Hij wordt vaak gekozen voor karakteristieke panden en historische gebouwen. Echter wordt deze dakpan ook steeds vaker gekozen voor moderne woningen.

Dakrenovatie met Tuile du Nord dakpannen Tuile du Nord dakpannen op woonhuis AJ Dakwerken aan het werk in de Middelwijkstraat in Soest Tuile du Nord - een nostalgische dakpan op een fraai pand in Soest - gelegd door AJ Dakwerken

Wanneer zijn dakpannen aan vervanging toe?

Na een periode van circa 70 jaar verliezen dakpannen hun waterwerende kracht. Oftewel; ze worden poreus. Doordat ze poreus worden houden ze vocht vast en krijgen ook algen en mos de kans om meer grip te krijgen op uw dakpannen. Teveel vocht in een dakpan betekent ook nog eens dat ze bij vriezen kunnen gaan scheuren.

Is het al nodig om uw dakpannen te vervangen?

We kunnen ons voorstellen dat u niet weet of uw dakpannen al vervangen moeten worden. We komen daarom graag eerst eens gratis uw dak inspecteren, zodat u weet hoe uw dakpannen er aan toe zijn. Daarna bepreken we graag met u de mogelijkheden.

Meer weten over onze dakwerken?

AJ Dakwerken heeft altijd een passende oplossing voor uw dak. Wilt u een vrijblijvende afspraak maken of meer informatie ontvangen, aarzel dan niet en neem direct contact met ons op.

Vraag een gratis dakinspectie aan bij AJ Dakwerken